lumme.jpg

Monipuolista fysioterapiaa

Kissankellon kuntoutukseen ja hoitoihin voi tulla sekä lääkärin lähetteellä että ilman. Lääkärin SV3-lähetteellä on yksilöllisistä fysioterapiasta ja -hoidosta mahdollisuus saada KELA:n korvaus. Kissankellolla on KELA:n suoraveloitussopimus, jota voidaan käyttää kun lähete on kirjoitettu kahden kuukauden sisällä. Tarkemman hinnastomme löydät täältä.

Fysioterapia alkaa fysioterapeuttisesta tutkimuksesta. Tutkimuksella pyritään selvittämään oireet, joiden vuoksi asiakas tulee fysioterapiaan sekä oireiden aiheuttaja. Tämän jälkeen asiakkaan kanssa keskustellaan sopivasta terapiamuodosta sekä määritetään hoitojakson pituus.

Kissankellossa joustavaa terapian toteuttamista tukevat monipuoliset tilat. Terapia-allas, kuntosali ja hoitohuone antavat vaihtoehtoja terapian toteutukselle. Lisäksi fysioterapiassa käytetään perinteisiä fysioterapian työkaluja: manuaalista käsittelyä, venytys- ja rentoutushoitoja, fysikaalisia hoitoja, liikehoitoja sekä kinesioteippausta.


Kissankellon hoitomuodot

Liikehoidot, terapeuttinen harjoittelu
Allasohjaus ja allasterapia
Hieronta, manuaalinen käsittely, fascioiden käsittely
Fysikaaliset hoidot:

  • pintalämpö
  • parafiini
  • lämpöpakkaus
  • syvälämpö
  • ultraääni
  • kylmähoidot
  • kivun sähköhoidot, TENS, IF

Venytys- ja rentoutushoidot
Kinesioteippaus


Yksilöllinen allasterapia

Allasterapiaa käytetään sekä aktiivisena että passiivisena kuntoutuksena. Monelle vesi on lähes ainoa tila, jossa kuntoutumisharjoituksia on mahdollista tehdä. Leikkausten jälkitilojen hoitoon yksilöllinen allasterapia on turvallisin kuntoutuksen muoto. Lisäksi lämmin vesi on hyvä rentouttaja esimerkiksi spastisille raajoille tai muuten kroonisesta lihasjännityksestä tai tuki- ja liikuntaelimistön kivuista kärsiville. Yksilöllisessä allasterapiassa ohjaamme asiakasta altaan reunalta käsin tai olemme itse altaassa mukana aina tarpeen mukaan.


Kissankellon fysioterapian henkilöstö

Susanna Peltola, vastaava fysioterapeutti
Heidi Hinkka, fysioterapeutti, äitiyslomalla
Essi Nokelainen, fysioterapeutti, äitiysloman sijainen

Yhteystiedot:
Vastaava fysioterapeutti Susanna Peltola
Suopolku 1 talo E, 01800 Klaukkala
Puh. 09 276 1188, 040 735 7222
Sposti: kissankello@onnenkimpale.fi