lumme.jpg

Vauva- ja perheuinnit

Kissankello on Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton suosittelema laadukas ja turvallinen vauvauintipaikka, joka on toiminut vuodesta 1998 alkaen. Valikoimassamme on kolme eri tyyppistä ryhmää:

Vauvauinti on tarkoitettu 3 kk–1,5 vuoden ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Tiedustele uinnista jo ennen lapsen syntymää. Ilmoittautua voit vasta, kun lapsi on syntynyt.

Vesipeuhula on tarkoitettu alle 3 –vuotiaille ja alle kouluikäisille sisaruksille. Kissankellon vauvauimareilla on etuoikeus Vesipeuhulan paikkoihin. Mikäli ryhmissä on tilaa, mukaan voivat tulla myös lapset, jotka eivät ole harrastaneet aiemmin vauvauintia.

Perheuintiryhmä on tarkoitettu 3 kk–1,5 vuoden ikäisille lapsille, vanhemmille, alle kouluikäiselle sisaruksille ja heidän vanhemmilleen.

Kaikkien ryhmien uinnit ovat kerran viikossa ja niiden kesto on puoli tuntia. Katso aikataulut täältä.

Hinta- ja laskutustiedot ovat hinnastossamme.

Tarkat, tulostettavat ohjeet uintiin valmistautumisesta löydät täältä (PDF).

Osallistuminen
Vauvauintiin osallistutaan ainoastaan terveenä! Kostea ilma ja ryhmätilanne muodostavat ihanteelliset olosuhteet virusten leviämiselle etenkin ensioireiden aikana.

Sitoutuminen
Toivomme osallistumista kaikkiin uintikertoihin. Säännölliset käynnit ovat sekä vauvan että koko ryhmän eduksi. Laskutus tapahtuu kuukausittain, neljän viikon jaksoissa. Laskut lähetetään etukäteen kotiin.

Sairastapauksia ei hyvitetä. Lapsen sairauksesta johtuvat poissaolot on mahdollista korvata. Korvaavan uinnin voit sopia toimiston kautta väljemmissä uintiryhmissämme. Nyt niitä on ke 19.30 ja su klo 17.00. Korvaukset tulee tehdä kuukauden sisällä sairastapauksesta. Jos Kissankellosta tai mm. juhlapyhistä johtuen uinteja on poikkeuksellisesti vähemmän kuin neljä kuukaudessa, alenee uintimaksu vastaavasti.

Lopettaminen
Vauvauinnin lopettaminen tehdään kirjallisesti. Jokaisessa laskussa näkyy viimeinen vauvauintipaikan peruutuspäivä. Lopetus tapahtuu sitten laskutuskauden lopussa. Irtisanoutumisajaksi muodostuu näin noin kaksi viikkoa. Muistoksi ensimmäisestä liikuntaharrastuksesta annamme vauvauintidiplomin. Diplomin voi ottaa mukaansa tiskiltä viimeisellä uintikerralla. Diplomi säilytetään kaksi viikkoa ja sen voi hakea toimistosta myöhemminkin, jos ei ole päässyt uimaan viimeisellä kerralla.


Ilmoittautumiset ja ilmoitukset poissaoloista
Puhelinaika arkisin klo 9–11, 09 276 11 88 tai 040 735 7222
Sposti: kissankello@onnenkimpale.fiYhteystiedot:
Vastaava fysioterapeutti Susanna Peltola
Suopolku 1 talo E, 01800 Klaukkala
Puh. 09 276 1188, 040 735 7222
Sposti: kissankello@onnenkimpale.fi