Meille töihin

Nurmijärven Onnenkimpale ry:n palveluyksiköissä on jatkuvasti tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Tarvitsemme sijaisia lähihoitajan tehtäviin vanhusten asumispalveluyksiköissä Heikkarin ryhmäkodeissa Nurmijärven kirkonkylällä sekä Kissankellon ryhmäkodeissa Klaukkalassa.

Nurmijärven Onnenkimpale ry on ottanut käyttöön Sijaiset.fi-järjestelmän. Sijaisvuorot tullaan täyttämään tämän järjestelmän kautta. Käythän rekisteröimässä tietosi alla olevasta linkistä, jotta saat jatkossakin tietoja avoimista vuoroista. Sijaiset.fin kautta voit varata sijaisvuoroja helposti SMS:llä, sähköpostilinkillä ja verkkopalvelussa. Kaikki Sinulle tarjotut vuorot ovat aina näkyvissä Sijaiset.fi-tililläsi. Sähköpostitse ja tekstiviestitse tullaan myös jakamaan vuorotietoja. Sijaiset.fi-palvelun kautta voit myös hallinnoida tietoja, kuten loma-aikojasi, käytettävyyttäsi ja muita omia tietojasi.

Linkit:

https://app.sijaiset.fi/onnenkimpale/register (jos Sinulla ei vielä ole Sijaiset.fi-tunnusta)

https://app.sijaiset.fi/membership/onnenkimpale (jos Sinulla on Sijaiset.fi-tunnus tai olet rekisteröitynyt suoraan kotisivun kautta)