Meille töihin

Alta löydät meillä tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat. Hae heti tai kysy rohkeasti lisää!

Töihin meille

Avoin työpaikka: Kissankellon ryhmäkoti

Haluatko tehdä vanhustyötä timanttisessa tiimissä? Arvostatko vanhustyötä, jossa on aikaa kohdata asukas kodinomaisessa ympäristössä? Hae meille.

Kissankellossa on 6- ja 8-paikkaiset kodinomaiset ryhmäkodit, joissa asuu ympärivuorokautista hoitoa tarvitsevia ikäihmisiä. Haluamme tarjota heille hyvän ja laadukkaan hoidon ja kodin, jossa asua viimeiset vuodet.

Tarjoamme:

- vakituisen työn

- ammattitaitoiset ja mukavat työtoverit

- joustavan, työntekijöistään välittävän työnantajan

- työnantajalla on käytössä TYHY-päivät, Smartum-setelit sekä työntekijöiden on mahdollisuus käydä allasosaston jumpassa ja kuntosalilla veloituksetta.

-laajan terveyskuluvakuutuksen koeajan jälkeen

-tessiä paremmat lomaedut

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan tes G21 eli 2360-2665e/kk + vuorokausilisät, 1.8.24 on tulossa palkankorotus. Työ alkaa 1.6.24 tai sopimuksen mukaan ja olemme joustavia, jos sinulla on jotain lomatoiveita tulevalle kesälle.

Arvostamme kokemusta hoitotyöstä ja muistisairaiden hoidosta. Hakijalta vaaditaan lähihoitaja tai vastaava koulutus ja kokemusta vanhustyöstä. Myös lähihoitajaopiskelija, jolla on perusopinnot suoritettu voi tulla kyseeseen (oppisopimus). Työ vaatii joustavuutta, aitoa kiinnostusta muistisairaiden hoitoon, tiimityötaitoja sekä vastuunottokykyä. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä, koska talossa on vakiyököt, mutta valmiudesta yötyöhön on hyötyä.

Tehtäviisi kuuluu mm. asukkaiden kokonaisvaltainen hoito, omahoitajuus, lääkehoito ja aktiivisen arjen tukeminen.

Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja on oltava voimassa ympäri vuoden. Rikosrekisteriote pyydetään nähtäväksi työsuhteen alussa.

Vapaamuotoiset hakemukset vastaavalle sairaanhoitajalle: riikka.raekannas@onnenkimpale.fi. Lisätietoja voi kysyä Riikalta: 0447765844 (arkisin 7-15) Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytettään heti sopivan henkilön löydyttyä.

IMG_0977

Sijaisuudet

Nurmijärven Onnenkimpale ry:n palveluyksiköissä on jatkuvasti tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Tarvitsemme sijaisia lähihoitajan tehtäviin vanhusten asumispalveluyksiköissä Heikkarin ryhmäkodeissa Nurmijärven kirkonkylällä sekä Kissankellon ryhmäkodeissa Klaukkalassa.

Nurmijärven Onnenkimpale ry on ottanut käyttöön Sijaiset.fi-järjestelmän. Sijaisvuorot tullaan täyttämään tämän järjestelmän kautta. Käythän rekisteröimässä tietosi alla olevasta linkistä, jotta saat jatkossakin tietoja avoimista vuoroista. Sijaiset.fin kautta voit varata sijaisvuoroja helposti SMS:llä, sähköpostilinkillä ja verkkopalvelussa. Kaikki Sinulle tarjotut vuorot ovat aina näkyvissä Sijaiset.fi-tililläsi. Sähköpostitse ja tekstiviestitse tullaan myös jakamaan vuorotietoja. Sijaiset.fi-palvelun kautta voit myös hallinnoida tietoja, kuten loma-aikojasi, käytettävyyttäsi ja muita omia tietojasi.

Linkit:

https://app.sijaiset.fi/onnenkimpale/register (jos Sinulla ei vielä ole Sijaiset.fi-tunnusta)

https://app.sijaiset.fi/membership/onnenkimpale (jos Sinulla on Sijaiset.fi-tunnus tai olet rekisteröitynyt suoraan kotisivun kautta)

Asumisen palvelut

Palvelutalojen johtaja Eeva Laine-Hasan
Heikkarinkuja 4, 01900 Nurmijärvi
Puh. 040 7740 113
Sposti: eeva.laine-hasan@onnenkimpale.fi

Allas- ja kuntoutuspalvelut, tilavuokraus

Vastaava fysioterapeutti Susanna Peltola
Suopolku 1 talo E, 01800 Klaukkala
Puh. 040 735 7222
Sposti: kissankello@onnenkimpale.fi

Ryhmäkodit

Kissankello
Puh. 040-5654083

Heikkari
Puh. 040-3524244

xb71c26495775fba9d7b8d759a5fab8de.png.pagespeed.ic.PV5yKJu-zN
xb16e961e681b6d1810d7a80e513c3d08.png.pagespeed.ic.HLd-u5QW6p

Nurmijärven Onnenkimpale ry
Heikkarinkuja 4, 01900 Nurmijärvi
y-tunnus 1467183-3